Levertijden

Snelle verzending

Jouw bestelling wordt zo snel mogelijk verzonden na ontvangst van jouw betaling. Wanneer ik jouw betaling ontvangen heb, kan ik jouw bestelling meestal dezelfde werkdag nog verzenden. Wanneer het drukker is zal ik jouw bestelling uiterlijk binnen twee werkdagen verzenden.

Bij betalingen via iDEAL en Bancontact kan ik meteen zien of de bestelling betaald is. En kan ik jouw bestelling z.s.m. versturen.
Betalingen die vooraf worden overgemaakt kunnen soms één tot enkele dagen duren voordat deze zijn bijgeschreven.

Bestelling traceren

Je ontvangt een bevestigingsmail wanneer jouw bestelling verzonden is. Daarin staat de traceercode, zodat je het pakketje online kunt volgen. In het zeldzame geval dat artikelen niet op voorraad zijn, wordt er via email contact met jou opgenomen of de artikelen nog nageleverd kunnen worden.

Levertijden PostNL

Alle bestellingen worden aangeleverd bij PostNL. Voor een correcte bezorging ben ik dus afhankelijk van de bezorging vanPostNL. Ik ben echter niet aansprakelijk indien jouw bestelling niet op tijd wordt bezorgd, omdat PostNL mij ook deze garantie niet kan geven. PostNL bezorgt meer dan 95% van de post op de juiste dag en op het juiste adres.

Vragen?

Heb je nog vragen over de levertijden? Neem dan onderstaand contact met me op.

    Naam *

    E-mail *

    Jouw bericht *